06 december 2020 :  Na een zeer raar geitenseizoen zonder keuringen door het wel gekende covid - 19 , is het nu uitkijken naar de nieuwe lammetjes . Het dekseizoen is vlot verlopen  , vijf van onze geiten zijn gedekt door O'Neil Heeckeren de andere vier door Camiel v/d Veldhoeve . Ze zijn allemaal drachtig gescand , begin januari worden de eerste verwacht :-) .

Alvast iedereen Fijne Feestdagen in deze moeilijke periode !!!


Nieuwe aanwinst : 

Nox v/d Remskeshoeve 
V : Koos v/d Wolfhaag
M : Kera v/d Remskeshoeve 
Nox v/d Remskeshoeve
Nox v/d Remskeshoeve


 • 11 Februari 2020 :  Al onze geiten hebben gelammerd . Op 7 jan. kreeg Nena een Bokje ( vader Luciano v/d Wolfhaag ), de dag erna was Nancy aan de beurt, zij kreeg een geitje ( vader Lennen v/d Wolfhaag ) . Daarna was er een kleine pauze en op 22 jan. zette Kiani  2 bokjes op de wereld , alsook Nikki op 28 jan. een bokje. De laatste in de rij waren Lambada en Nala, zij lammerden op 10 feb. Nala kreeg na een moeilijke bevalling en met de hulp van het baasje een stoer bokje . Lambada kreeg snel erna met een vlotte bevalling 2 geitjes :-) .  Van deze 6 lammetjes is Topolino 102 v/h Turkeyenhof  de vader . 

December 2019, nog even aan het genieten van een milde winterdag . Nog een kleine maand en we kunnen onze eerste lammetjes verwelkomen . Nena van Luciano en Nancy van Lennen zijn het eerst aan de beurt , de andere zijn voor eind januari en begin februari .


  • 31 augustus 2019 : Op de Nationale keuring te Leusden hebben we met geitlam Nena een 1B behaald .  

  • 6 Augustus 2019 verwelkomen wij Boklam TOPOLINO 102 v.h. Turkeyenhof. Hij gaat ingezet worden in onze fokkerij en hopelijk mooie lammetjes opleveren!!

  • 13 juli 2019  In Alken op de Nationale dwerggeitenkeuring hebben we voor de eerste keer deelgenomen ,en de resultaten mogen er  zeker zijn ! Een 1A met geitenlam Nena en een 1B met jeugdgeit Kiani  die net geen reserve kampioen werd.

  • Op 23 mei 2019 hebben we de stal versterkt met Nancy v.d. Vossenpoel.

  • Op 22 mei 2019 hebben we onze stal versterkt met Kiani v.d. Wolfhaag met geitenlam Lambada v.d. Wolfhaag.

  • Op  11 Maart 2019 startte Merel met haar bevalling en kreeg een geitenlammetje Nena.

  • Op 9 maart 2019 startte Mare haar bevalling. Zij kreeg drie geitenlammetjes Nikki, Nova en Nala.

  • Augustus 2018 : Lana heeft de strijd na behandelingen van de dierenarts tevergeefs moeten opgeven :-( ....

  • Op 1 Mei 2018 is de Dwerggeitenstal "St. Rochus Hoeve" opgestart. We verwelkomden onze eerste stamboekgeiten uit de " Remskeshoeve "  bij Geert en Ann.                                                 Lana v.d. Remskeshoeve met twee geitenlammetjes Mare en Merel!